Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

ВК «Барком-Кажани»

ВК «Барком-Кажани»

Четвер, 18 лютого 2016, 14:29

У Львові стартує четвертий тур Вищої ліги з волейболу

ВК «Барком-Кажани»

Четвертий тур чемпіонату України з волейболу серед чоловічих команд Вищої ліги відбудеться у Львові та Харкові та триватиме з 19 до 21 лютого.

Про це повідомляє прес-служба ВК «Барком-Кажани».

Змагатимуться команди з підгрупи «А»: «Барком-Кажани-2» (Львів), «Новатор» (Хмельницький), «Педуніверситет-ШВСМ» (Чернігів) та «Колос-Родничок» (Новоселиця).  

Чемпіонат України триватиме з 19 до 21 лютого. У першому ігровому дні зустрінуться команди «Новатор» та «Педуніверситет-ШВСМ», а також наші «Барком-Кажани-2» і «Колос-Родничок». Поєдинки розпочнуться о 16:00 та 18:00 год.

На другий день на майданчику зійдуться «Педуніверситет-ШВСМ» та «Барком-Кажани-2», а також «Новатор» і «Колос-Родничок». Поєдинки розпочнуться о 16 та 18 год.

У третій день чемпіонату гратимуть «Педуніверситет-ШВСМ» та «Колос-Роднич», матч розпочнеться о 10: 00 год. У другому матчі змагатимуться «Барком-Кажани-2» і «Новатор», гра стартує о 12:00 год.

Усі поєдинки відбудуться у Технологічному коледжі НЛТУ, що на вул. Пулюя, 20. Вхід – безкоштовний.

Нагадаємо, після трьох турів Вищої ліги львівські «Барком-Кажани 2» посідають у турнірній таблиці третю сходинку маючи у своєму активі 9 очок. Лідером групи «А» є хмельницький «Новатор».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.