Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Самопоміч

Четвер, 18 лютого 2016, 15:00

Самопоміч вийшла із коаліції у Верховній Раді

Самопоміч

Сьогодні фракція "Об'єднання "Самопоміч" прийняла рішення про вихід із парламентської коаліції.

Про це повідомила прес-служба "Об'єднання "Самопоміч".

Сьогодні, 18 лютого, голова фракції "Об'єднання "Самопоміч" Олег Березюк заявив про вихід партії із коаліції.

"16 лютого 2016 року український народ став свідком відвертої змови між вищим керівництвом держави з однієї сторони та олігархами і підконтрольними їм силами в парламенті з іншої. Відбулась спроба остаточного цементування влади клептократії та олігархії в Україні. Став очевидним владний союз, до якого увійшли частина фракції Блоку Петра Порошенка, "Народний фронт" та уламки Партії Регіонів, підконтрольні низці олігархів. Такі дії є замахом на державний устрій країни та остаточно розвалили парламентську коаліцію", –  йдеться у повідомленні.

Зазначимо, вчора про вихід з коаліції ВО "Батьківщина" заявила Юлія Тимошенко.

Нагадаємо, вчора Верховна Рада не змогла відправити уряд Арсенія Яценюка у відставку, хоча й висловила йому недовіру. За відставку проголосували лише 194 народних депутати. Майже усі нардепи із Львівщини підтримали відставку уряду, за винятком депутатів із Народного фронту та позафракційного Тараса Батенка.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.