Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівобленерго

П'ятниця, 19 лютого 2016, 09:56

Мешканці Львова та Жидачівського району залишилися без світла

Львівобленерго

Через пошкодження підземного кабелю та спрацювання системи захисту на трансформаторній підстанції у Жидачівському районі та у Львові частина мешканців залишилася без світла.

Про це повідомив департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Вчора, 18 лютого о 19:00 год диспетчер ПАТ "Львівобленерго" повідомив про те, що внаслідок спрацювання системи захисту на трансформаторній підстанції було тимчасово припинено електропостачання частини мешканців села Чертіж  у Жидачівському районі.

Зокрема, знеструмило близько 80 житлових будинків. Ввечері цього дня аварійна бригада Жидачівського РЕМ відновила подачу світла абонентів.

Також 18 лютого о 22:50 год через пошкодження підземного високовольтного електричного кабелю 6 кВ було знеструмлено мешканців вул. Пекарська, Г. Смольського та бічних вулиць у Личаківському районі. О 02:30 год 19 лютого електропостачання абонентів було відновлено за резервною схемою.

Сьогодні, 19 лютого, о 01:12 год спрацювала автоматика захисту, у результаті чого було без світла залиишилися мешканці вул. Зелена, Карпатська, Тершаковців та бічних вулиць у Личаківському районі. О 01:55 год працівниками Личаківського РЕМ електропостачання було відновлено.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.