Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ТЦ "Роксолана"

novobudovy.com

П'ятниця, 19 лютого 2016, 10:27

Торговий центр Дубневичів у Львові «замінували»

ТЦ "Роксолана"

Вчора до Галицького райвідділу поліції зателефонував анонім і повідомив, що торговий центр «Роксолана», що належить Ярославу Дубневичу та його доньці, заміновано.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

На місце виїхала слідчо-оперативна група поліції, кінолог, вибухотехніки та представники інших служб, яких залучають у таких випадках.

Правоохоронці ретельно обстежили всі приміщення торгового закладу та прилеглі території, проте жодних вибухонебезпечних предметів чи пристроїв не виявили.

Наразі поліція вирішує питання стосовно відкриття кримінального провадження за свідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності.

Правоохоронці проводять усі заходи, аби встановити особу аноніма, що надав неправдиве повідомлення щодо замінування. На зловмисника чекає покарання у вигляді позбавлення волі терміном від 2 до 7 років.

Нагадаємо, наприкінці січня у Львові невідомі шість разів сповіщали поліцію про замінування ресторану «Прага», проте правоохоронці також не виявили вибухівки.

А 3 лютого в місті «замінували» мережу супермаркетів «Сільпо».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.