Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

тютюнові вироби

tsn.ua

П'ятниця, 19 лютого 2016, 10:42

На Львівщині контрабандисти спалили авто із 20 ящиками сигарет

тютюнові вироби

Невідомі хотіли незаконно перевезти до Польщі цигарки, проте втікаючи від прикордонників, спалили авто, в якому було приблизно 20 ящиків із тютюновими виробами.

Про це повідомила прес-служба Державної прикордонної служби України.

Вчора ввечері під час патрулювання на ділянці відповідальності відділу «Коритниця» Львівського загону мобільна група прикордонників виявила в лісосмузі легковий автомобіль «УАЗ», що рухався в бік кордону.

На вимогу правоохоронців водій машини почав утікати, пришвидшивши рух. Відірвавшись від прикордонників, порушники заїхали у хащі, підпалили автівку, а самі покинули місце події.

Попередньо встановлено, в машині було приблизно 20 ящиків сигарет «Мінськ» білоруського виробництва без акцизних марок, які, ймовірно, незаконним шляхом порушники планували переправити з України в Польщу.

Також за номерними знаками правоохоронці з’ясували, що автомобіль належав мешканцю Волинської області.

Загашене прикордонниками авто та залишки пакунків із сигаретами передано поліції. Наразі тривають пошуки правопорушників.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.