Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Антонищак

П'ятниця, 19 лютого 2016, 15:38

Порошенківець Антонищак покинув парламентську коаліцію

Андрій Антонищак

Львівський нардеп із Блоку Петра Порошенка Андрій Антонищак вийшов із коаліції у Верховній Раді.

Про це повідомляє прес-служба Народного контролю. 

Відтак, сьогодні, 18 лютого, депутат міжфракційного об'єднання "Народний контроль" Андрій Антонищак написав заяву про вихід з коаліції.

"У зв’язку із невиконанням умов Коаліційної угоди, повним ігноруванням її положень, саботажу та недотримання принципів відповідальності, відкритості та невиконання тих зобов’язань, які брали на себе народні депутати, заявляю про свій вихід із коаліції, та відкликаю свій підпис під коаліційною угодою", – зазначив Антонищак.

Наразі його заяву передано в секретаріат керівництва Верховної Ради.

Зазначимо, Андрій Антонищак був обраний до Верховної Ради від Блоку Петра Порошенка (№39 у партійному списку). З 2007 по 2011 рік був директором роздрібної торгівлі в ПП "ТВ" Галм'ясоком". У серпні 2015 року він постраждав від безчинств фанатів польської футбольної команди "Легія" у Києві на Михайлівській площі.

 Нагадаємо, вчора Дмитро Добродомов, Олег Мусій та Богдан Матківський вийшли з коаліції у Верховній раді, а також ВО "Батьківщина" та фракція "Самопоміч".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.