Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Мирослав Хом'як

БФ «Допомога і турбота»

П'ятниця, 19 лютого 2016, 17:01

Голову благодійного фонду «Допомога і турбота» нагородили медаллю

Мирослав Хом'як

Цю відзнаку голові Львівського обласного осередку політичної партії «Наш край» Мирославу Хом'яку особисто вручив командир взводу зенітно-ракетної батареї Михайло Бочан. 

Про це повідомила прес-служба БФ «Допомога і турбота».

«Мирослав Хом’як допомагав нашим бійцям, що несуть службу на фронті ще на початку бойових дій у зоні АТО. Він завжди підтримував першу батарею зенітно-ракетного дивізіону 57 бригади. Забезпечував нас усім необхідним, починаючи  від найелементарніших засобів гігієни, одягу та їжі, та закінчуючи військовим спорядженням. Ніколи не відмовляв хлопцям у допомозі», – розповів командир взводу зенітно-ракетної батареї Михайло Бочан. 

За словами Мирослава Хом'яка, благодійний фонд «Допомога і турбота» завжди допомагав бійцям із фронту.

«Справді, ми підтримували наших героїв на Сході ще з початку бойових дій, збирали гроші, залучали різні структури та просто небайдужих людей, які робили благодійні внески. Ми купили: бронежилети, шоломи, тактичні та підствольні ліхтарики, військову форму, термогрілки, термоковдри, тактичні рюкзаки, кабелі, спальники, акумулятори, генератори, тепловізори, коліматорні приціли тощо. 

Та ми не плануємо на цьому зупинятися. Ми допомагали і будемо допомагати всім, кому зможемо, а перша батарея зенітно-ракетного дивізіону 57 бригади – це вже наші щирі друзі, а тому їхні проблеми – це наші проблеми», – зазначив Мирослав Хом’як.

Нагадаємо, медаль «За гідність та патріотизм» – це недержавна загальноукраїнська відзнака з особливим статусом, започаткована з метою сприяння розвитку громадянської свідомості та плекання патріотизму. Нагороджують цією медаллю за громадянську мужність, патріотизм, громадську активність та самовідданість, спрямовані на об’єднання громадян України у прагненні суверенності та розвитку держави.  

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.