Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Російське товариство ім. О. Пушкіна

pslava.info

Понеділок, 22 лютого 2016, 12:42

Законність надання приміщення Російського товариства Пушкіна розглядатиме комісія Львівської облради

Російське товариство ім. О. Пушкіна

У Львові створять комісію, яка розглядатиме законність користування комунальним приміщенням Львівської облради на вул. В. Короленка, 1а.

У Львівській обласній раді зареєстрували проект рішення – ініціативу депутата Львівської облради від "Об'єднання "Самопомоч" Інни Свистун, яке розглядатиметься на наступній сесії обласної ради.

Зокрема, йдеться про створення тимчасової контрольної комісії для вивчення питання правомірності користування комунальним приміщенням Львівської облради за адресою вул. В. Короленка, 1а. Наразі у цьому приміщенні перебувають Львівська міська організація "Російське товариство ім. О. Пушкіна", організації  "Земляцтво ленінградців у Львові "Пітер-клуб" та "Львівське православне єпархіальне Братство тверезості "Метанойя".

Зазначимо, обласна рада не має жодних юридичних та договірних зобов’язань на ці комунальні приміщення.

Відтак, комісію очолить Інна Свистун, також до її складу пранують включити депутатів від ВО "Свобода", ВО "Батьківщина", Громадянської позиції, Блоку Петра Порошенка, Радикальної партії Олега Ляшка, Укропу, Народного Руху України та Народного контролю.

До роботи комісії планують залучити представників громадськості та правоохоронних органів.

Нагадаємо, у 2013 році на засіданні комісії Львівської облради з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності розглядалося звернення ГО "Російське товариство ім. О. Пушкіна" щодо повернення будівлі на Короленка, 1а у Львові, яке нібито неправомірно захопила Львівська міська організація "Російське товарситво ім. О. Пушкіна".

Приміщення має площу орієнтовно 600-700 кв. м.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.