Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Львівська міськрада

Понеділок, 22 лютого 2016, 15:58

За 22 млн грн з бюджету Львова придбають 10 нових ліфтів

Львівська міськрада

Львівська міськрада виділила 22 млн грн на заміну та капітальні ремонти ліфтів.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

За словами керівника ЛКП «Львівсвітло» Олександра Лазуткіна, наразі на вул. Гнатюка, 3 уже повністю замінили та запустили два ліфти 1970 року випуску, встановивши болгарські, вартістю близько 1,5 млн грн.

Вартість кожного з них – 750 тис грн. За ці кошти було придбано ліфти, проведено демонтажні та монтажні роботи, а також будівельні роботи щодо ліфтової шахти та приямку. Виробництво – болгарської компанії «Ізамет».

Зазначимо, «Львівсвітло» обслуговує більше половини усіх ліфтів, у цьому році міськрада збільшила суму коштів на заміну нових ліфтів до 22 млн грн. Планують замінити близько 10 ліфтів, а за решту коштів проведуть капітальні ремонти.

Зазначимо, у 2015 році послуги з технічного обслуговування ліфтів надавали 3 приватні підприємства та 1 комунальне: загалом – 2137 ліфів.

Нагадаємо, минулого року у місті за 9,2 млн грн відремонтували та замінили 25 ліфтів та провели ремонт 17 ліфтових кабін. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.