Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Марія Музичук

dt.ua

Понеділок, 22 лютого 2016, 18:25

Реєстрація на шаховий матч між Музичук та Іфань розпочнеться наприкінці тижня

Марія Музичук

Львів’янам, що хочуть потрапити на матч за звання чемпіонки світу з шахів серед жінок між Марією Музичук та китаянкою Хоу Іфань, потрібно попередньо зареєструватися.

Про це повідомила прес-служба Львівської облдержадміністрації.

Доступ до Палацу Потоцьких, де відбудуться усі 10 партій матчу, буде обмежений. Відтак, всім охочим поспостерігати за спортивною подією, варто попередньо зареєструватись у зв’язку зі збереженням вимог безпеки.

«Палац Потоцьких буде поділений на декілька зон. В зоні, де гратимуть гросмейстерки, зможуть перебувати лише судді та апеляційне журі. Для глядачів ми готуємо Дзеркальну залу Палацу, де в режимі онлайн можна буде дивитись матч та вболівати за шахісток. Також плануємо підготувати близько 60 місць, з яких половина – глядачам, решта – журналістам, батькам гравчинь, представникам шахової спільноти», – розповіли організатори матчу.

Якщо ж кількість охочих на кожну партію перевищуватиме можливості залу, то організатори планують проводити розіграш запрошень. Також пряму трансляцію матчу всі охочі зможуть переглянути на його офіційному сайті.

Нагадаємо, церемонія відкриття Матчу за звання чемпіонки світу з шахів відбудеться 1 березня у Львівському національному академічному театрі опери та балету ім. Соломії Крушельницької о 19.00.  А самі змагання за золоту шахову корону пройдуть 2 березня у Палаці Потоцьких.

Перший хід у одній з партій між Марією Музичук та Хоу Іфань зробить Святослав Вакарчук

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.