Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Левандівське озеро

yp.lviv.ua

Вівторок, 23 лютого 2016, 13:01

Левандівське озеро у Львові освітили

Левандівське озеро

У парку «Левандівське озеро» облаштували світлодіодне освітлення: встановили 34 опори та світильники.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Зокрема, з грудня минулого року тривали масштабні роботи з упорядкування парку «Левандівське озеро»: тут провели реконструкцію освітлення, очистили водойму від мулу та сміття, провели благоустрій.

«Ми вирішили облаштовувати саме світлодіодне освітлення, оскільки це зменшить подальші витрати, за рахунок збільшення тривалості дії», – зазначив керівник управління екології та благоустрою Львівської міськради Андрій Галушка.

Загальна вартість реконструкції освітлення становить 495 тис грн, які були виділені з бюджету розвитку міста. Замовник робіт – ЛКП «Зелений Львів», виконавець – ТзОВ «Галтехноком». Розробку проекту здійснювало ЛКП «Львівсвітло».

Упорядкування самого озера провели ще наприкінці 2015 року: очистили дно від мулу, засипали його піском та провели дезінфекцію, відновили бортові стінки та вичистили береги від сміття. На це з міського бюджету витратили 150 тис грн.

Нагадаємо, у вересні 2015 року виконком Львівської міськради на реконструкцію освітлення парку виділив 450 тис грн.

Минулого року у парку «Погулянка» також облаштували світлодіодне освітлення: 55 світильників та опор за 700 тис грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.