Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

епідемія грипу

prybyralnyk.com.ua

Вівторок, 23 лютого 2016, 14:13

В Україні завершилася епідемія грипу

епідемія грипу

Міністерство охорони здоров'я оголосило про завершення епідемії грипу в України: у жодній із областей не зафіксовано перевищення епідпорогу захворюваності.

Про це повідомляє РБК-Україна.

Як наголосив сьогодні під час брифінгу в.о. голови Державної санітарно-епідеміологічної служби України Святослав Протас, наразі в жодному з регіонів країни не має перевищення епідпорогу захворюваності.

"Хочемо вас поінформувати про офіційне завершення епідемії грипу і гострих респіраторних інфекцій в Україні. У жодній із областей нашої держави пороговий рівень захворюваності населення не перевищують так звані епідемічні пороги", – зазначив Святослав Протас.

Хоча, за його словами, у понад 30 районах ще зберігається підвищений рівень захворюваності.

"В окремих територіях, яких на сьогодні 36 адміністративних районів і 6 міст зберігається ще підвищені рівні захворюваності на грип, у зв'язку з чим там ще продовжуються обмежувальні заходи навчальних закладах, яких на сьогодні всього 56 навчальних закладів, де припинено навчання", – заявив Святослав Протас.

Нагадаємо, станом на 22 лютого від грипу померли 326 осіб. Міністерство охорони здоров'я констатувало епідемію грипу в Україні наприкінці січня.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.