Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

учасники АТО

Вівторок, 23 лютого 2016, 14:36

Українським військовим зняли обмеження на максимальний розмір зарплати

учасники АТО

Уряд прийняв рішення не обмежувати максимальний розмір грошового забезпечення силовиків та військовослужбовців.

Про це йдеться у постанові Кабінету міністрів України № 84 від 4 лютого 2016 року "Про внесення зміни до пункту 13 додатка до постанови Кабінету Міністрів України від 1 березня 2014 р. № 65".

Зокрема, знімається обмеження на максимальний розмір грошового забезпечення та належного соціального захисту військовослужбовців, а видатки здійснюватимуться в межах асигнувань на заробітну плату, передбачених у Держбюджеті 2016 року для утримання Міноборони.

"Передбачене цим пунктом обмеження не застосовується з 1 січня 2016 р. до максимального розміру місячного грошового забезпечення, нарахованого військовослужбовцям, особам рядового і начальницького складу та працівникам Збройних Сил, Національної гвардії, військових прокуратур, СБУ, Служби зовнішньої розвідки, Держспецзв’язку, Держприкордонслужби, Держспецтрансслужби, ДПтС, ДСНС, Управління державної охорони", – йдеться у постанові.

У постанові вказано, що вона має на меті підвищити рівень соціального захисту військовослужбовців.

Нагадаємо, у цьому році зарплата солдата-учасника АТО підвищиться у чотири рази і становитиме понад 10 тис грн, а рядовий солдат зароблятиме не менше 7 тис грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.