Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

хабар

novadoba.com.ua

Вівторок, 23 лютого 2016, 14:52

У Львові на хабарі спіймали інспектора ДСНС

хабар

За не притягнення підприємця до відповідальності інспектор райвідділу ДСНС області вимагав 8 тис грн.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Відтак, львівські правоохоронці викрили посадовця, який систематично вимагав та отримував невеличкі "подяки" за невиконання своїх прямих службових обов'язків. Ним виявився провідний інспектор районного відділу ГУ ДСНС України у Львівській області, який вимагав від підприємця 8 тис грн за уникнення від адміністративної відповідальності.

Посадовець призначив підприємцю зустріч на одній з вулиць Львова, де його й затримали поліцкейські під час одержання хабара.

Наразі прокуратурою відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Пожежнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5-ти до 10-ти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3-х років, з конфіскацією майна.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.