Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Петро Порошенко

Вівторок, 23 лютого 2016, 15:12

В Україні створили раду захисту журналістів

Петро Порошенко

Петро Порошенко підписав указ про створення Ради з питань захисту професійної діяльності журналістів та свободи слова.

Про це повідомила прес-служба Президента України.

Відтак, Рада створена для забезпечення реалізації права на свободу слова, налагодження ефективного механізму взаємодії державних органів та інститутів громадянського суспільства, зокрема засобів масової інформації, з питань запобігання перешкоджанню законній професійній діяльності журналістів.

Зазначимо, Рада є консультативно-дорадчим органом при Президентові України, а її основними завданнями є моніторинг стану забезпечення захисту професійної діяльності журналістів та свободи слова в Україні та захист діяльності журналістів у відповідності до європейських демократичних стандартів тощо.

Співголовами Ради призначено заступника глави Адміністрації Президента України Андрія Таранова та прес-секретаря Святослава Цеголка.

До складу Ради увійшли представники громадських об’єднань, які діють у сфері медіа, засобів масової інформації, а також Національної поліції, Генеральної прокуратури, Служби безпеки України, Національної ради з питань телебачення і радіомовлення та інших державних органів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.