Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Центр зайнятості

Вівторок, 23 лютого 2016, 17:13

На Львівщині сільський голова привласнив кошти Радехівського центру зайнятості

Центр зайнятості

Понад 70 тис грн коштів центру зайнятості привласнили голова та касир однієї із сільських рад у Радехівському районі.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Відтак, прокуратура скерувала до суду звинувачення щодо привласнення коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття, що надходили з Радехівського районного центру зайнятості посадовцями однієї із сільрад району.

Як зазначили у прокуратурі, досудове розслідування встановило, що посадовці за допомогою підроблення трудових договорів на участь в оплачуваних громадських роботах на території сільської ради, актів перевірки обсягів виконання робіт і витрат на оплату праці безробітних та іншої документації, незаконно отримали понад 70 тис грн.

Дії сілького голови та секретаря кваліфіковано за ч.3 ст.191, ч.1 ст.366 Кримінального кодексу України. Також прокуратура пред’явила позов до цих екс-посадовців про відшкодування державі шкоди, завданої внаслідок вчинених ними кримінальних правопорушень.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.