Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

учасники АТО

Вівторок, 23 лютого 2016, 18:07

Понад 120 тисяч бійців АТО отримали статус учасника бойових дій

учасники АТО

Станом на 23 лютого статус учасника бойових дій вже отримали 120 767 військовослужбовців Збройних сил України, які брали участь у АТО.

Проце повідомляє УНІАН.

Як зазначила сьогодні, 23 лютого, під час брифінгу речник Міністерства оборони Вікторія Кушнір, військовослужбовцям Збройних сил, які беруть участь АТО, продовжують надавати статус учасника бойових дій та виплачувати грошові винагороди.

«Минулого тижня статус учасника бойових дій отримали 3 413 військовослужбовців та працівників Збройних сил України, які брали участь у проведенні АТО», – наголосила Вікторія Кушнір.

За її словами, сьогодні 120 767 осіб вже отримали статус учасника бойових дій, а кількість охочих вступити на військову службу за контрактом з початку цього року склала 7 800 осіб.

Нагадаємо, з початку року Львівщина є лідером серед інших регіонів України за кількістю охочих вступити на контактну службу до Збройних сил. Також з 1 січня 2016 року в дію вступив закон, згідно з яким українським військовослужбовцям збільшили розмір заробітної плати, яка в середньому тепер складає 7-10 тис гривень.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.