Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вибори

Середа, 24 лютого 2016, 11:52

Участь у перших виборах об'єднаних громад братимуть 27 партій

вибори

ЦВК зареєструвала 27 партій, які братимуть участь у виборах сільських та міських депутатів у об'єднаних територіальних громадах.

Про це повідомила прес-служба Центральної виборчої комісії.

Зокрема, 20 лютого до ЦВК надійшли документи щодо участі у місцевих виборах від 27 політичних партій.

До переліку політичних партій увійшли: Аграрна партія України, Блок Петра Порошенка, "Відродження", Партія ветеранів Афганістану, Патріотична партія України, "Нова держава", "Сила людей", "Волонтерська Партія України", "Громада і Закон", "Громадський рух "Народний Контроль", політична партія "Зелені", політична партія "Конкретних справ", "Національна Демократична Партія України", "Наш край",  "Об’єднання "Самопоміч", "Опозиційний блок", "Партія простих людей Сергія Капліна", "Правий сектор", "Прогрес", "Українська Галицька Партія", "Українське об’єднання патріотів – Укроп", ВО "Батьківщина", ВО "Свобода", Конгрес Українських Націоналістів, Радикальна партія Олега Ляшка, Українська партія "Єдність".

Як зазначив голова ЦВК Михайло Охендовський, виборчий процес стартував з 6 лютого 2016 року у десяти об’єднаних територіальних громадах Львівської, Волинської, Дніпропетровської, Житомирської, Івано-Франківської, Кіровоградської, Полтавської, Рівненської, Харківської областей.

Зазначимо, вибори відбудуться 27 березня. У Львівській області обиратимуть депутатів та міського голову у Ходорівській об'єднаній громаді.

Зазначимо, нещодавно мешканці Ліщина й Грусятич виступили проти об'єднання з Ходорівською громадою і не хочуть приймати участь у виборах цієї територіальної громади, яка є найбільшою на Львівщині: включає у себе 42 населені пункти.

Окрім цього на Львівщині 28 лютого відбудуться вибори старост.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.