Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Бескидський тунель

Середа, 24 лютого 2016, 15:54

Стартувало будівництво другого етапу Бескидського тунелю

Бескидський тунель

У Карпатах стартував другий етап будівництва двоколійного Бескидського тунелю: будівельники пройшли 100 метрів нижнього уступу нового тунелю.

Про це повідомила прес-служба Укрзалізниці.

Прокладання другого етапу тунелю розпочалася 1 лютого цього року із східного порталу.

Зазначимо, роботи з будівництва Бескидського тунелю ведуться цілодобово. Будівельники генеральної підрядної організації ПрАТ "Інтербудмонтаж" працюють у три зміни, щоб дотриматися графіка виконання робіт.

До кінця року заплановано повністю пройти тунель нижнім уступом та розпочати гідроізоляцію і влаштування ніш і камер. 

Окрім підрядника на об’єкті працюють і залізничники. Вони на західному порталі облаштовують пожежні резервуари та насосну станцію.

У травні працівники Львівської залізниці розпочнуть роботи з оздоблення підпірної стінки тунелю, а з червня – перший етап колійного розвитку станції Бескид.

Планується, що будівництво тунелю буде завершене у IV кварталі 2017 року, а поїзди ним почнуть курсувати у 2018 році. Будроботи стартували у листопаді 2013 року. Раніше наголошувалося, що усі роботи повинні бути завершені у 2017 році.

Нагадаємо, що перший етап будівництва тунелю – проходку верхнього уступу було завершено 21 січня цього року – на два місяці швидше, ніж було заплановано.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.