Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

wz.lviv.ua

Середа, 18 липня 2012, 12:01

Майже 1,5 млн. грн. хабарів назбирали львівські чиновники цього року

Правоохоронці Львівщини зафіксували більше 60 фактів хабарництва загальною сумою 1,4 млн. грн., які отримали посадовці органів влади та співробітники контролюючих органів за останні півроку. Про це повідомляє відділ зв’язків з громадськістю ГУ МВС України у Львівській області.

Кримінальні справи порушено за 55 фактами хабарництва. 

Голову Турківської райдержадміністрації , який разом зі спільниками отримав 25 тисяч доларів США за сприяння у видачі рішень, пов’язаних із виготовленням земельних ділянок у карпатському регіоні під будівництво готельного комплексу, засудили до трьох років позбавлення волі за вироком Апеляційного суду Львівської області.

До штрафу у розмірі понад 10 тисяч гривень засуджений викладач кафедри Львівського національного медичного університету ім. Д.Галицького.

Також серед затриманих цього року начальник управління Львівської облдержадміністрації, начальник обласного управління водних ресурсів, виконувач обов’язків начальника управління міськради, заступник міського голови району. За оборудки, пов’язані із землею, затримані голова та секретар сільської ради, які отримали 40 тисяч доларів США, а також секретар та спеціаліст міськради – близько 9 тисяч американських доларів.

Окрім того, зафіксовані непоодинокі випадки хабарництва у медичних установах.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.