Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Львів

Четвер, 25 лютого 2016, 10:09

Довідку про склад сім'ї можна замовити он-лайн

Львів

Відтепер львів'яни можуть замовити довідку про склад сім’ї на сайті Особистого кабінету мешканця.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Зокрема, як наголошують в управлінні ІТ міськради, отримавши повідомлення від ЛКП, довідку можна буде забрати в будь-який зручний час.

За словами працівника управління ІТ міськради Івана Коржова, минулого року управління провело на сайті міськради опитування щодо роботи Особистого кабінету мешканця. Найзатребуванішою стала послуга отримання довідки форми 2 про склад сім’ї, яку видають львівські комунальні підприємства.

«На сьогодні ми вже пропрацювали з усіма ЛКП та значно спростили процедуру отримання цієї послуги. Тепер довідку можна замовити он-лайн, на сайті Особистого кабінету мешканця. Після цього людина отримає повідомлення, що, скажімо, наступного дня її вже можна забрати в будь-який зручний час», – зазначив Іван Коржов.

Наразі замовити через Особистий кабінет мешканця можна майже 30 послуг. Цьогоріч цю кількість планують довести до близько 100.

Нагадаємо, Особистий кабінет мешканця, який надаватиме онлайн доступ до адміністративних послуг і електронних сервісів міста, презентували у червні минулого року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.