Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Олег Синютка

Четвер, 25 лютого 2016, 10:40

Синютка воюватиме із залізницею через закупівлю вугілля у Польщі

Олег Синютка

Через те, що Львівська залізниця закупила вугілля у Польщі, Олег Синютка ініціює перевірки у залізниці.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Як заявив голова Львівської ОДА Олег Синютка, львівські залізничники, замість того, щоб купити вугілля місцевих шахт і тим самим допомогти вугільній галузі Львівщини, підтримали цю ж галузь у сусідній Польщі.

"Львівські  вугільники  продають чорне паливо за конкурентною ціною. Вони здатні збільшити обсяги видобутку. За таких обставин  вважаю недопустимим купувати вугілля на зовнішніх ринках", – наголосив Олег Синютка.

Відтак, Синютка ініціював перевірку факту закупівлі Львівською залізницею вугілля поза межами України. З відповідною пропозицією він уже звернувся до міністра інфраструктури Андрія Пивоварського та керівника Національного антикорупційного бюро.

Зазначимо, регіональна філія "Львівська залізниця" ПАТ "Українська залізниця" замовила в АТ "Любельське вугілля "Богданка", що у Польщі, кам’яне вугілля на суму 256 тис дол.

Нагадаємо ,у січні приватна компанія "ДТЕК" відмовилася купувати вугілля, видобуте на львівських шахтах. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.