Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська міськрада

Четвер, 25 лютого 2016, 15:29

У двох львівських підприємств забрали гуртожитки

Львівська міськрада

Відомчі гуртожитки на вул. Сосенка, 30 та вул. Грунтовій, 5 передали у власність громади Львова.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні, 25 лютого, на сесії депутати міськради проголосували за прийняття у власність територіальної громади міста двох гуртожитків.

Зокрема, відомчого гуртожитку – на вул. Сосенка, 30 від Української державної корпорації «Укрмонтажспецбуд» та ще одного на вул. Грунтовій, 5 – від ПАТ «Львівська фабрика з переробки вторинної сировини».

«Зараз мешканці цього відомчого гуртожитку мають величезні проблеми щодо утримання, і ситуація справді плачевна. Гуртожиток на вул. Сосенка також у поганому стані. Пропонуємо прийняти його у власність громади, аби дати людям можливість реалізувати своє конституційне право на приватизацію», – зазначив начальник управління житлового господарства Львівської міськради Юрій Голець.

Нагадаємо, ще у листопаді минулого року  Верховна Рада прийняла закон №1076 про передачу гуртожитків у власність територіальних громад.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.