Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

уряд

espreso.tv

Четвер, 25 лютого 2016, 15:37

В Україні створили Нацагентство з розшуку та повернення корупційних активів

уряд

Вчора уряд ухвалив постанову про створення Національного агентства з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими корупційним шляхом.

Про це повідомляє інтерфакс-Україна.

"Парламент ухвалив низку законів, які були ініційовані урядом, з посилення антикорупційного законодавства. Тому зараз уряд виконав свій обов’язок і ухвалив постанову про створення Національного агентства з питань виявлення, розшуку і управління активами, отриманими корупційним шляхом", – зазначив міністр юстиції України Павло Петренко.

За його словами, аналогічні органи є в усіх країнах Європейського союзу. Вони мають можливість оперативно на запит слідчого отримати інформацію про кошти, майно й інші закордонні активи осіб, які підозрюються в скоєнні злочину.

Також уряд ухвалив проект рішення про забезпечення надання послуг електронного цифрового підпису державним службовцем I-III категорій та інших прирівняних до них посад. Окрім цього було припинено надання адміністративних послуг з державної реєстрації речових прав на нерухоме майно органами Мінюсту у зв'язку з передачею цих функцій місцевими органами влади.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.