Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Арена Львів

П'ятниця, 26 лютого 2016, 11:35

Матч на Арені Львів обійдеться Карпатам у 160 тисяч

Арена Львів

Стадіон "Арена Львів" підписав угоду з ФК "Карпати" про проведення домашніх матчів: вартість одного матчу становитиме 161 тис грн.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

При цьому у вартість оренди не входитимуть передматчеві тренування, їх львівські футболісти проводитимуть на своїй базі у Брюховичах. Матчі молодіжних команд клубу відбуватимуться на стадіоні "Україна".

"Підписання угоди із головною львівською командою є логічною і важливою подією, до якої ми йшли протягом тривалого часу. При цьому на "Арені Львів" і надалі відбуватимуться єврокубкові матчі та деякі ігри чемпіонату України футбольного клубу "Шахтар". Впевнений, що присутність двох команд на "Арені Львів" – цілком прийнятна.

Тож при грамотному розрахунку навантажень на футбольний газон та узгодженні календаря матчів, на "Арені Львів" місця вистачить і для "Шахтаря", і для "Карпат", і для інших заходів, проведення яких планується у чаші "Арени Львів", – наголосив директор стадіону "Арена Львів" Денис Ринський.

Відповідно до договору, який був підписаний 25 лютого на проведення домашніх футбольних матчів ІІ половини сезону 2015/2016 рр., "Карпати" відіграють на "Арені Львів" усі п’ять домашніх ігор, які залишилися до кінця поточного сезону.

Перший матч за участю футбольного клубу відбудеться на цьому стадіоні уже 11 березня о 20.00 год. Львів'яни виступатимуть проти столичного клубу "Динамо".

Зазначимо, за умови успішного проведення матчів протягом поточного сезону, договір може бути продовжений на наступний рік.

Нагадаємо, наприкінці січня головним тренером львівського футбольного клубу "Карпати" став Олег Лужний.

Щодо ФК "Шахтар", то футбольний клуб підписав договір на новий сезон із ДП "Арена Львів" 21 січня цього року.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.