Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

учасники АТО

П'ятниця, 26 лютого 2016, 14:24

Центр надання послуг учасникам бойових очолив священик

учасники АТО

Керівником Львівського центру надання послуг учасникам бойових дій призначено отця Романа Лагіша.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Від сьогодні директором Львівського центру надання послуг учасникам бойових дій призначено отця Романа Лагіша, який був рекомендований комісіями законності, депутатської діяльності та свободи слова і постійної комісії гуманітарної політики міськради.

Зазначимо, Роман Лагіш у 2010-2015 рр. працював на різних посадах в структурах соціального захисту Львівської міської ради. Здійснював служіння в структурі Патріяршої комісії у справах монашества УГКЦ (заступник голови), де відповідав за організацію та проведення різних всеукраїнських та міжнародних конференцій.

З 2013 року Лагін є аспірантом-здобувачем кафедри давньої та новітньої історії України КНУ ім. Т. Шевченка (спеціалізація історія України XX cт).

Нагадаємо, Центр надання послуг учасникам бойових дій розміщуватиметься на вул. Пекарській, 41. Він запрацює з квітня цього року. У Центрі надаватимуть юридичну допомогу, сприятимуть в отриманні пільг та соціальних гарантій, займатимуться питаннями реабілітації, адаптації, працевлаштування, професійної підготовки, будь-яких інших питань соціального захисту учасників бойових дій.

Центр працюватиме як структурний підрозділ Львівської міської ради.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.