Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Вальдемар Надіжко

vgolos.com.ua

П'ятниця, 26 лютого 2016, 14:22

Звільнився виконуючий обов'язки головлікаря львівського "Охматдиту"

Вальдемар Надіжко

Вальдемар Надіжко написав заяву на звільнення.

Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook. 

Вальдемар Надіжко пояснив своє звільнення скаргами на його адресу та інших медиків:
«Для мене це і дуже важкий і водночас важливий крок, адже в цій лікарні за час своєї роботи я залишив частку себе. З часу мого призначення на цю посаду для багатьох "громадських активістів" кісткою в горлі була моя приналежність до акушерства і гінекології, на цьому базувались всі кляузи у всі можливі і не можливі інстанції. Допоки ця писанина стосувалась лише мене, я по філософському до цього відносився але коли ці писаки змінили тактику і почали поливати брудом та ініціювати службові перевірки щодо інших людей, яких я шаную та поважаю, я зрозумів, що вартує ставити крапку. Хворобливі амбіції окремої групки людей не вартують того. Якщо б ці кляузники спрямували свою енергію на конструктив а не на деструктив, наприклад написання грантів або якихось проектів то в лікарні вже могли б стояти золоті унітази».

На цій посаді Надіжко працював шість місяців.

«Це рішення обдумане та прийняте мною з позицій здорового глузду і на холодну голову. Неможливо плисти в човні який постійно розгойдують», – підсумував медик.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.