Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

земельна ділянка

П'ятниця, 26 лютого 2016, 15:35

Лопатинський торфобрикетний завод позбувся земель у Радехівському районі

земельна ділянка

Лопатинський торфобрикетний завод рекультивував торфовища у Радехівському районі, землі використовуватимуться для ведення сільського господарства.

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОДА Олега Синютки № 95/0/5-16 від 23 лютого 2016 року.

Відтак, розглянувши клопотання ТзОВ «Лопатинський торфобрикетний завод» від 22 грудня 2015 року та розпорядження голови Радехівської РДА від 18 грудня 2015 року, дві земельні ділянки площею 10,1696 га та 25,8304 га передаються на баланс Львівської облради.

«Припинити ТзОВ «Лопатинський торфобрикетний завод» право оренди земельних ділянок, наданих для видобування торфу, площею 10,1696 га та 25,8304 га на території Оглядівської сільської ради Радехівського району у зв’язку із завершенням робіт з рекультивації», – йдеться у розпорядженні.

Зокрема, ці земельні ділянки відтепер є землями сільськогосподарського призначення та знаходяться у комунальній власності Львівської облради.

Контроль за виконанням розпорядження покладено на заступника голови Львівської ОДА Ірину Гримак.

Зазначимо, зовод займається виробництвом торфобрикетів та добуванням та агломерацією торфу, директор – Василь Бойчук. На підприємстві зареєстровано 108 працівників.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.