Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пункт пропуску

П'ятниця, 26 лютого 2016, 17:15

Три львівських пункти пропуску пропускатимуть російські вантажівки

пункт пропуску

Нацполіція визначила транзитні маршрути руху російських вантажівок територією України.

На сайті Національної поліції України оприлюднили маршрути руху вантажного транспорту з Російської Федерації, що проходять транзитом через територію України.

Зокрема, на Львівщині фурам з російськими номерами рекомендовано використовувати такі пункти пропуску "Рава Руська", "Краковець", "Шегені".

Окрім цього, на Закарпатті російським вантажівкам дозволили безперешкодно користуватися пропусками "Ужгород " та "Чоп", а на Волині – "Ягодин".

Нагадаємо, сьогодні ВО "Свобода" заявила про те, що продовжить блокувати російські вантажівки, натомість міністр інфраструктури Андрій Пивоварський вважає, що блокування активістами переміщення вантажівок з російською реєстрацією матимуть лише негативні наслідки для країни.

За його словами, у результаті таких дій перевізники Євразійського регіону вважатимуть небезпечним проїзд через Україну, і країна втратить транзитні потоки.

Транзит російських фур Україною відновили з 25 лютого.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.