Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львіввугілля

П'ятниця, 26 лютого 2016, 17:38

Львіввугілля залишилося без дитячого садочка

Львіввугілля

Дитячий садок «Шахти Зарічної», який належав «Львіввугілля», передали у власність Червоноградській міськраді.

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОДА Олега Синютки № 94/0/5-16 від 23 лютого 2016 року.

Зокрема, враховуючи клопотання «Львіввугілля» від 23 листопада 2015 року про припинення права постійного користування та актів приймання-передачі дошкільного навчального закладу, було вирішено забрати у держпідприємства садочок та передати його на баланс Червоноградської міськради.

«Припинити ДП «Львіввугілля» право постійного користування земельною ділянкою площею 1,0091 га для обслуговування дитячого садка ВП «Шахта Зарічна», що розташована по вул. Стуса, 45 м. Червоноград Львівської області», – йдеться у розпорядженні.

Відтак, «Львіввугілля» має провести державну реєстрацію припинення права постійного користування земельною ділянкою, та передати її до земель комунальної власності Червонограда.

Контроль за виконанням розпорядження покладено на заступника голови Львівської ОДА Ірину Гримак.

Нагадаємо, у грудні 2015 року «Львіввугілля» отримало дві земельні ділянки для обслуговування шахти «Зарічна», а у листопаді Синюка підписав розпорядження про передачу гуртожитку держпідприжмства у Соснівці місцевій раді.

Зазначимо, у січні цього року Міненерговугілля оголосило конкурс на заміщення посади керівника «Львіввугілля».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.