Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

storinka-m.kiev.ua

Середа, 18 липня 2012, 14:31

Музей Івана Труша знайомить дітей із творчістю видатного художника

Художньо-меморіальний музей Івана Труша проводить тематичні заняття «Лісова пригода» із циклу «Уроки мистецтва для наймолодших» для дітей дошкільного та молодшого шкільного віку. Про це повідомляє прес-служба Львівської облдержадміністрації.

 

На тематичних заняттях діти познайомляться з полотнами Івана Труша із циклу «З життя пнів та дерев», отримають навики опису картини, прослухають казкову історію, ілюстровану творами митця. Під час заняття також проводитимуться мультимедійні покази, прослуховування аудіозаписів, виконання творчих завдань та майстер-клас із виготовлення композиції «Лісова галявина».

Заняття проводяться для груп (до 20 осіб), для родин з дітьми та індивідуальні. Попередній запис – за 1-2 дні до відвідин. Графік роботи музею Івана Труша (вул. І. Труша, 28): з 10 до 18 години. Вихідні дні: п’ятниця, субота.

Контакти: тел.: (032) 237-04-63; (099) 26-91-222; (067) 14-51-942.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.