Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

«Видавничий дім «Укрпол»

enerhomontazh.com

Понеділок, 29 лютого 2016, 15:03

Синютка виділив землю підприємству, яке очолює екс-депутат Львівської облради

«Видавничий дім «Укрпол»

Видавничий дім «Укрпол» отримає 1,4 га землі у Стрийському районі.

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОДА Олега Синютки № 96/0/5-16 від 23 лютого 2016 року.

Відтак, розглянувши клопотання ТзОВ «Видавничий дім «Укрпол» від 27 листопада 2015 року, Львівська ОДА вирішила надати товариству в оренду земельну ділянку.

«Надати ТзОВ «Видавничий дім «Укрпол» дозвіл на розроблення, з урахуванням вимог державних стандартів, норм і правил у сфері землеустрою, технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки на місцевості площею 1,4228 га, розташованої за межами населеного пункту на території Нежухівської сільської ради Стрийського району», – йдеться у розпорядженні.

Контроль за виконанням розпорядження покладено на заступника голови Львівської ОДА Ірину Гримак.

Зазначимо, ТзОВ «Видавничий дім «Укрпол» – це найбільша друкарня у Західному регіоні України, заснована у 1995 році. Основною продукцією підприємства є етикетки для виробів лікеро-горілчаної і виноробної промисловості, безалкогольних напоїв, продуктів харчування, промислових товарів; картонна упаковка для харчової, фармацевтичної та парфумерної промисловості; журнали, книги, альбоми, каталоги.

Видавничий дім «Укрпол» знаходиться у Стрию, а його директором з 2010 року є Сергій Ковальчук. Він також був депутатом Львівської облради 5 скликання від партії "Блок Юлії Тимошенко".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.