Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

шахи

zt-chess.in.ua

Понеділок, 29 лютого 2016, 16:30

Львів витратив на шаховий інвентар 200 тисяч

шахи

Львівська мерія закупила 180 комплектів для гри, які будуть використовуватись для проведення спортивно-масових заходів та шкільних шахових ліг.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Зокрема, 180 комплектів були придбані у Львівської обласної шахової федерації, а 80 з них уже залучено для проведення Фіналу Чемпіонату України з шахів серед юнаків та дівчат до 20-ти років, який стартує сьогодні у готелі «Волтер».

«Для проведення заходів на високому рівні мабуть найважливішим є забезпечення учасників змагань якісним спортивним інвентарем. Тому для нас це завдання є одним з пріоритетних. Також додатково місто закупить 10 комплектів з шахів для незрячих людей, які значно більше потребують комфортних умов для тренувань та змагань», – зазначив начальник управління молоді, сім’ї та спорту Львівської міськради Володимир Шнайдер.

Загалом на закупівлю шахового інвентарю з міського бюджету Львова виділено 200 тис грн.

Нагадаємо, 1 березня у Львові відбудеться матч за звання чемпіонки світу з шахів серед жінок між Марією Музичук та претенденткою на титул китаянкою Хоу Іфань. Львів’янам, що хочуть потрапити на матч, потрібно попередньо зареєструватися.

Перший хід у одній з партій зробить Святослав Вакарчук

Зазначимо, на початку місяця депутати Львівської міськради на організацію шахового турніру виділили з бюджету міста додаткові кошти на організацію та проведення турніру.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.