Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

АТО

Понеділок, 29 лютого 2016, 17:10

Посадовця Львівської ОДА можуть засудити за присвоєння позашляховика для АТО

АТО

Правоохоронці розглянули заяву про вчинення кримінального правопорушення за фактом продажу волонтерського позашляховика «Опель Фронтера» чиновником Львівської ОДА Андрієм Умрихіним.

Про це повідомила прес-служба благодійного фонду «Допомога і турбота».

Відтак, заява про вчинення кримінального правопорушення за фактом продажу автомобіля «Опель Фронтера», який був переданий  БФ «Допомога і турбота» бійцям АТО через вояка батальйону «Луганськ-1», а зараз керівника департаменту з питань цивільного захисту Львівської ОДА Андрія Умрихіна була Жовківським відділенням поліції.

Відомості про кримінальне правопорушення відповідно до вимог ч. 1 та ч. 4 ст. 214 КПК України внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань 17 лютого 2016 року. Попередня правова кваліфікація кримінального правопорушення ч. 1 ст. 190 КК України.

Як зазначив голова БФ «Допомога і турбота» Мирослав Хом’як, він разом із волонтерами чекають на ефективне, остаточне і повне розслідування кримінального правопорушення.  

Нагадаємо, позашляховик, який фонд «Допомога і турбота» видав бійцям у зоні АТО ще минулого року, Андрій Умрихін продав своєму товаришу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.