Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

контрабанда

lv.sfs.gov.ua

Середа, 2 березня 2016, 12:02

Мешканця Львівщини спіймали з контрабандою медичного обладнання

контрабанда

У пункті пропуску «Рава-Руська» митники затримали мешканця області, який намагався незаконно ввезти стоматологічне обладнання.

Про це повідомила прес-служба Головного управління ДФС у Львівській області.

Сьогодні вночі мешканець Львівщини, прямуючи з Польщі, у пункті пропуску «Рава-Руська» для перетину кордону обрав смугу спрощеного митного контролю «зелений коридор».

Проте, під час митного оформлення митники запідозрили його у перевезенні незадекларованих товарів. Відтак, авто було скеровано в місце поглибленого огляду транспортних засобів, де в багажному відділенні було знайдено товар, який перевищує неоподатковувані норми ввезення товарів на митну територію України.

Зокрема, мешканець Львівщини перевозив 3 турбіни зуботехнічні з водним охолодженням, 2 упаковки пластмаси для протезів, 2 пляшки пластмаси для протезів (термополімеризація) тощо.

За цим фактом складено протокол про порушення митних правил передбаченого статтею 471 Митного кодексу України, а товар, вартість якого буде встановлено додатково, вилучено.

Наразі справу буде скеровано до суду, який і визначить покарання. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.