Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Львівська вугільна компанія

lvug.com.ua

Середа, 2 березня 2016, 12:51

Цього року приватизують Львівську вугільну компанію та завод "Іскра"

Львівська вугільна компанія

У 2016 році Фонд держмайна планує виставити на продаж близько 450 об’єктів приватизації.

Про це повідомила прес-служба Фонду державного майна України.

Фонд держмайна цього року планує виставити на приватизацію 450 об'єктів державної власності, з яких 20 є великими підприємствами, 50 – середні компанії, 380 – об'єкти малої приватизації.

Як йдеться у повідомленні, Фонд використовуватиме усі можливі способи продажу: аукціони з умовами і без умов на підвищення ціни і голландського типу, а також продаж на фондовій біржі. А від приватизації у 2016 році Фонд планує направити до бюджету 17,1 млрд грн.

Відтак, головним об'єктом для приватизації цього року є 99,6% держпакету акцій Одеського припортового заводу, конкурс з продажу якого має розпочатися 30 червня. Від його приватизації фонд планує виручити не менш як 500 млн дол.

Крім того, Фонд держмайна має намір виставити на приватизацію 25% акцій "ДТЕК Західенерго", 8,6% ПАТ "Іскра", 37% ПАТ "Львівська вугільна компанія", 99% ПАТ "Український банк реконструкції та розвитку", 48% ПАТ "Укрзахідвуглебуд", тощо.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.