Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

алкогольні вироби

Середа, 2 березня 2016, 13:10

У Львові ліквідували міні-цех з виготовлення алкоголю

алкогольні вироби

Правоохоронці припинили діяльність міні-цеху з виготовлення фальсифікованої горілки, яку прадавали у мережі роздрібної торгівлі міста.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Відтак, фальсифікат виготовляли у кустарний спосіб, а в подальшому на пляшки контрафактної горілки наклеювались підроблені марки акцизного збору. Цех був розташований у приватному будинку у Львові.

Під час обшуку у приміщенні будинку правоохоронці виявили та вилучили: близько 300 літрів етилового спирту, що зберігався у пластикових бочках; більше 20 пляшок ємністю 0,7 л фальсифікату горілки відомого львівського виробника; ємність для змішування та спеціально пристосоване робоче місце для розливу контрафактної горілки; близько тисячі акцизних марок з ознаками підробки; більше тисячі корків; порожню тару (пляшки та поліетиленові пакети), підготовлену для розливу фальсифікату; дозатори, лійки, наклейки, шланги та інше обладнання, яке використовувалось для розливу та упакування фальсифікату.

Взірці вилученого спирту направлено на експертне дослідження, а правоохоронці встановлюють осіб, причетних до організації роботи цеху та виявляють мережу збуту фальсифікованої продукції і джерело походження під роблених марок акцизного збору.

Наразі проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ч.1 ст.199 КК України. Санкція статті передбачає покарання – від трьох до семи років позбавлення волі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.