Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Парк "Знесіння"

galleryua.com

Середа, 2 березня 2016, 14:29

У парку "Знесіння" збудують сучасний Візит-центр

Парк "Знесіння"

У рамках реконструкції парку "Знесіння" на базі існуючого інформаційно-освітнього центру на вул. Довбуша, 24 створять Візит-центр.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Зокрема, Візит-центр міститиме великий конгрес-хол, конференц-зали, офісні приміщення, кафе та ресторани, готель, оглядовий майданчик. Усі роботи планують завершити за два місяці.

Окрім цього у парку заплановано збудувати велодоріжки з тротуаром, на що буде витрачено 750 тис грн бюджетних коштів. Наразі проектні роботи вже завершені: загальний кілометраж обладнаної велодоріжки становитиме близько 300 метрів і цей маршрут пролягатиме в районі вул. Чернеча Гора до залізниці.

Щодо освітлення парку, то за 1,2 млн грн встановлять 86 опор, протяжність освітлених доріг парку складе 3 км: з вул. Опришківської (від Високого Замку) до вул. Олекси Довбуша (біля гори Лева) до вул. Липківського; по всій ділянці вул. Чернеча Гора; на вул. Харківській і до залізниці; з вул. Барвінських до вул. Лисенка.

У травні плануються відкрити Мотузковий парк в районі Чернечої Гори неподалік дитячого майданчика, який фінансується за кошти приватної компанії-інвестора.

У другій половині цього року міськрада займеться благоустроєм озера та виноградників.

Нагадаємо, у 2016 році на розвиток Регіонального ландшафтного парку "Знесіння" з бюджету розвитку Львова було виділено понад 2 млн грн. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.