Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

проща Петрушевича

lviv.ridne.net

Четвер, 3 березня 2016, 13:28

На площі Петрушевича та Скнилові у Львові замінять зовнішнє освітлення

проща Петрушевича

Депутати міськради погодили перелік об’єктів з реконструкції зовнішнього освітлення та ліфтового господарства.

Про це повідомила прес-служба інформаційного порталу депутатів Львівської міської ради.

Як зазначив начальник управління житлового господарства Львівської міської ради Юрій Голець під час засідання депутатської комісії інженерного господарства, реконструкції зовнішнього освітлення проведуть на вул. Миколайчука, вул. Кульпарківській, у скверах на пл. Петрушевича, вул. Золотій, вул. Ряшівській, у Скнилівському парку.

Загалом на зовнішнє освітлення виділено 4 млн грн.

Окрім цього, на ремонт 16 ліфтів мерія виділила понад 10 млн грн. За ці кошти проведуть заміну обладнання та модернізацію ліфтів на вул.  Пасічній, 59, вул. В.Великого, 121, вул. С.Петлюри, 37/3, вул. Дорошенка, 22, вул. Трильовського, 31/1 тощо.

Також капітальний ремонт заплановано виконати у понад 50 ліфтах міста, найбільше таких об’єктів у Франківському районі Львова. Зокрема, замінюватимуть редуктори, двері або кабіни. 

За словами голови комісії, депутата міськради Остапа Доскіча, цього року проведуть капітальний ремонт житлових будинків, визнаних аварійними, що загрожують обвалом, які які фінансуються з міського бюджету на 2016 рік.

Відтак, ремонти виконають на вул. Веселій, 4 , вул. К. Левицького, 96, вул. Сінній, 11, вул. Вузькій, 1А, вул. Личаківській, 97, вул. Широкій, 26 та на вул. У. Кравченко, 9.

Окрім цього, запланований капітальний ремонт будинків ОСББ, на які міськрада виділила з бюджету 700 тис грн, що на вул. Лисенка, 5, вул. Личаківській, 57, вул. Патона, 15.

Нагадаємо, минулого року у місті за 9,2 млн грн відремонтували та замінили 25 ліфтів та провели ремонт 17 ліфтових кабін. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.