Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пункт пропуску

Четвер, 3 березня 2016, 15:39

До кінця березня у "Шегині" розмежовуватимуть смугу руху для авто

пункт пропуску

Відтепер експеримент з розмежування смуги руху для авто запроваджено у трьох пунктах пропуску на українсько-польському кордоні.

Про це повідомила прес-служба Головного управління ДФС у Львівській області.

Експеримент із розмежування смуг руху для автомобілів з українською та іноземною реєстрацією, який триває у пунктах пропуску "Краківець-Корчова" та "Рава-Руська-Гребенне" поширять ще й на "Шегині-Медика".

Зокрема, таке рішення було прийнято керівництвом Західного регіонального управління Держприкордонслужби України та Львівської митниці ДФС у результаті успішного розмежування смуг руху, який позитивно оцінили і громадяни, і представники прикордонних та митних служб.

Відтак, з 5 березня на місяць розмежовуватимуть смуги руху для авто у пункті пропуску "Шегині-Медика".

Нагадаємо, експеримент стартував 15 січня на пунктах пропуску "Краковець" та "Рава-Руська". Спочатку планувалося, що смуги руху для авто будуть розмежовані лише п'ять днів, а основною метою експерименту є зменшення черг перед пунктами пропуску.

Однак, на початку лютого експеримент вирішили продовжити.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.