Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

замінування

П'ятниця, 4 березня 2016, 09:48

У Львові "замінували" Оперу, супермаркет та два торгово-розважальні центри

замінування

Вчора правоохоронці шукали вибухівку у Оперному театрі, ТЦ "Форум Львів", ТЦ "Магнус" та "Сільпо".

Про це повідомив департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Відтак, вчора ввечері, 3 березня, правоохоронцям повідомили про замінування приміщень Львівського національного академічного театру опери та балету імені Соломії Крушельницької (пр. Свободи,28, Галицький район), супермаркету "Сільпо" (вул.Шевченка, 358 а), ТЦ "Форум Львів" (вул. Під Дубом, 7б) та ТЦ "Магнус" (вул. Городоцька).

На місця події виїхади правоохоронці, які евакуювали з приміщень працівників та відвідувачів.

Спеціалісти вибухово-технічного відділу науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при головному управлінні національної поліції у Львівській області разом з кінологом провели обстеження приміщень – вибухівки не виявили.

У всіх випадках вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, не висувалось. Наразі проводяться заходи з встановлення особи, яка надала неправдиве повідомлення про замінування.

Нагадаємо, у Оперному театрі відмінили оперу Пуччіні "Мадам Баттерфляй", а у ТЦ "Форум Львів" – це вже друге "замінування" за два дні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.