Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

дороги Львівщини

П'ятниця, 4 березня 2016, 10:29

У Перемишлянському районі відремонтували сільські дороги

дороги Львівщини

У ремонт доріг Перемишлянського району у минулому році вклали 8,4 млн грн. 

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Як зазначив перший заступник голови Перемишлянської РДА Володимир Танчин вчора, 3 березня, під час звіту про виконану роботу у 2015 році, у "місцеві" дороги Перемишлянщини торік вклали понад 8 млн грн.

"Ці кошти ми вклали у ремонт кількох доріг у районі. Зокрема 3,5 мільйонів гривень витратили на ремонт автошляху Перемишляни – Чемеринці – Плугів, близько 2,5 мільйони – на дорогу Бережани – Нараїв – Брюховичі. Також відремонтували автошлях Лоні – Боршів та Золочів – Кропивна – Новосілки – Брюховичі", –наголосив Володимир Танчин.

Також в районі провели ямкові ремонти на автошляхах Мукачево – Рахів – Богородчани – Ів.Франківськ – Рогатин – Бібрка – Львів, а також на автошляхах Стрілки – Ушковичі та Куровичі – Рогатин.

Нагадаємо, цього тижня за кошти, отримані від перевиконання митних платежів, розпочнеться ремонт дороги Львів-Самбір-Старий Самбір-Турка.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.