Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

Львівщина

П'ятниця, 4 березня 2016, 12:10

Культурні проекти Львівщини фінансуватимуть у межах 30 тисяч

Львівщина

У Львівській облдержадміністрації оголошено конкурс культурно-мистецьких проектів.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Зокрема, департамент з питань культури, національностей та релігій оголошує конкурс з визначення культурно-мистецьких програм, розроблених громадськими організаціями, для виконання яких надається фінансова підтримка у 2016 році.

Зазначимо, конкурс проводиться для створення нових творчих робіт, культурно-мистецьких проектів, а граничний обсяг фінансування однієї програми, який здійснюватиметься з бюджету області, не перевищуватиме 30 тис грн.

Кошти виділяються на розвиток та підтримку напрямків: образотворчого мистецтва, театрального мистецтва, хореографічного мистецтва, музичного мистецтва, кіномистецтва, музейної справи, сучасного візуального мистецтва (медіа, перформанс, інсталяція).

Конкурс проводиться з 3 березня до 30 квітня 2016 року, а необхідними документами, які потрібно подати, є заява на участь у конкурсі; опис культурно-мистецької програми (проекту, заходу); кошторис витрат, необхідних для виконання програми; інформація про діяльність громадської організації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.