Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Ярослав Гузей

П'ятниця, 4 березня 2016, 13:22

Гендиректором львівського «Світоча» став Ярослав Гузей

Ярослав Гузей

Генеральним директором Львівської кондитерської фабрики «Світоч» став Ярослав Гузей.

Про це повідомив кореспондент Варіантів.

Оскільки в Україні зараз економічна криза, новоспечений очільник планує виробництво нових ласощів, які для покупця в першу чергу будуть доступними.

«В нас є гарна програма інвестицій, тож ми також будемо збільшувати потужність підприємства й створюватимемо додаткові робочі місця. Зараз ми розробляємо нову лінію продукції, а для неї потрібно буде до сорока нових працівників», – розповів Ярослав Гузей.

За його словами, виробництво «Світоча» є сезонним, адже восени та взимку люди інтенсивно купують шоколад та інші ласощі, а влітку попит на них значно зменшується.

«Для абсолютно всіх виробників солодощів восени починається піковий період, адже люди готуються до новорічних свят. А навесні та влітку вони переходять на інтенсивне споживання інших продуктів. Тож у піковий період у нас на виробництві працює більше тисячі працівників», – зазначив Ярослав Гузей.

Зазначимо, що львівська кондитерська фабрика «Світоч» є другою на українському ринку за популярністю серед споживачів.

З 2012 року гендиректором «Світоча» був австралієць Джонатан Перрі. Сам Гузей раніше обіймав посаду гендиректора молочної компанії «Лакталіс».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.