Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ходорівський Палац культури

П'ятниця, 4 березня 2016, 16:49

Ходорівська громада отримає 700 тисяч на вибори

Ходорівський Палац культури

Підготовка і проведення перших виборів депутатів Ходорівської міськради новоствореної об’єднаної громади обійдеться державі у понад 700 тис грн.

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОДА Олега Синютки № 108/0/5-16 від 3 березня 2016 року.

Найбільша об'єднана громада України – Ходорівська, отримає на вибори, які відбудуться 27 березня, більше 700 тис грн.

«Виділити за рахунок цільової субвенції з державного бюджету Жидачівському районному бюджету кошти в сумі 771 900 гривень для підготовки і проведення перших виборів депутатів Ходорівської міської ради Ходорівської міської об’єднаної територіальної громади та Ходорівського міського голови, з яких 1 700 гривень на виготовлення органами ведення Державного реєстру виборців списків виборців та іменних запрошень», – йдеться у розпорядженні.

Контролюватиме виділення коштів Олег Синютка.

Нагадаємо, Ходорівську територіальну громаду зареєстрували 10 вересня 2015 року. Наразі Ходорівська міськрада судиться із Грусятицькою сільрадою, через те, що мешканці сіл Ліщина й Грусятичі виступили проти об'єднання з цією громадою.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.