Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Дмитро Загарія

П'ятниця, 4 березня 2016, 16:55

Загарія звільнив дрогобицьких поліцейських-хабарників

Дмитро Загарія

Двох дрогобицьких поліцейських, що вимагали 600 доларів хабара, звільнили з роботи.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

За результатами службового розслідування встановлено, що два поліцейських Дрогобицького відділу поліції 2 лютого доставили у відділок громадянина, у якого виявили наркотики.

Відтак за непритягнення особи до можливої кримінальної відповідальності вони вимагали хабар у розмірі 600 доларів.

«За грубе порушення службової дисципліни, статей Дисциплінарного статуту органів внутрішніх справ України, Закону України «Про Національну поліцію», а також посадових інструкцій, накласти на вказаних працівників Дрогобицького відділу поліції ГУ Національної поліції у Львівській області дисциплінарне стягнення – звільнення зі служби в поліції», – йдеться у наказі, який підписав т.в.о. начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області Дмитро Загарія.

Проти колишніх полісменів відкрили кримінальне провадження. Їм загрожує покарання у вигляді штрафу або позбавлення волі терміном від 3 до 6 років із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.