Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Львівобленерго

Середа, 9 березня 2016, 11:00

Села у Дрогобицькому та Турківському районі залишилися без світла

Львівобленерго

7 та 8 березня було знеструмлено 2 села у Дрогобицькому та п'ять у – Турківському районах, а також декілька вулиць у Сокалі.

Про це повідомив департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Відтак, 7 березня внаслідок пошкодження кабельного відсіку ТП 6-10 кВ та спрацювання аварійного захисту в Сокалі тимчасово без електропостачання залишилися п’ять вулиць: Ярослава Мудрого, Шушкевича, Людкевича, Крушельницької, Кошевого.

Цього ж дня через спрацювання аварійного захисту у Дрогобицькому районі без електропостачання залишились два населені пункти: с. Лішня (частково), с. Унятичі (повністю).

Також о 05:50 год 8 березня внаслідок спрацювання аварійного захисту у Турківському районі без електропостачання повністю залишилось п’ять населених пунктів: с. Риків, с. Богновате, с. Нижнє Висоцьке, с. Ільник, с. Межигір’я)

Наразі аварійними бригадами ПАТ "Львівобленерго" електропостачання всіх населених пунктів було відновлено у повному обсязі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.