Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

ремонт доріг на Львівщині

Середа, 9 березня 2016, 10:33

Цього року дороги Львівщини ремонтуватимуть за 280 мільйонів

ремонт доріг на Львівщині

Львівські депутати розподілили кошти на на ремонт та утримання доріг області, а також контролю за їх використанням.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Відтак, члени постійної комісії з питань дорожнього господарства внесли зміни до "Програми розвитку дорожньої інфраструктури і фінансування робіт, пов’язаних із будівництвом, реконструкцією, ремонтом та утриманням автомобільних доріг на 2016 рік".

Зокрема, у цьому році на втілення програми передбачено 282,5 млн грн, з яких на дороги міжрайонного сполучення планують виділити 163,5 млн грн.

Ще 100 млн грн у рівних частинах депутати виділили районам області для впорядкування доріг внутрішньорайонного сполучення та комунальної власності. Кожний район отримає по 5 млн грн.

Наразі у межах цих коштів районні адміністрації повинні підготувати пропозиції щодо ремонту доріг. І якщо раніше кошти виділені районам використовували без погодження депутатів, то тепер депутатська комісія погоджує або відхиляє пропозиції районних адміністрацій.

Також у 2016 році для освітлення пішохідних переходів в межах смуг відведення автодоріг заплановано виділити 5 млн грн. Ще 13,75 млн грн залишать у резервному фонді.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.