Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олег Канівець

Середа, 9 березня 2016, 11:19

Канівець звинуватив Гриценка у волюнтаризмі та вийшов з партії

Олег Канівець

Олег Канівець оприлюднив заяву про вихід з партії Громадянська позиція та у якій звинувачує Гриценка у волюнтаризмі та співпраці з російською церквою.

Про це повідомив Олег Канівець на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Мій крок щодо виходу із партії є вимушеним. Я не бачу доцільності перебувати в політичній силі, яка фактично перетворилася на фан-клуб однієї особи, всі мої намагання по реформуванню партії, залученню до неї нових, молодих, перспективних, самодостатніх та авторитетних людей зазнали поразки. Волюнтаризм керівника партії в прийнятті рішень, які потім схвалюються Радою та КоордРадою, веде партію в нікуди", – заявив Олег Канівець.

За його словами, до цього вчинку його також підштовхнули розпуск Київської міської регіональної організації (Канівець наголошує, що усе відбулося в електронному режимі, навіть не заслухавши організацію та її керівництво на публічному засіданні Ради партії) та скасування з’їзду партії в кінці лютого, що не дало можливості взяти участь у місцевих виборах до об’єднаних громад 27 березня.

"Але, останній крок керівника партії, який змусив мене прийняти це непросте рішення – це його подальша толерація до церкви країни-окупанта, країни-агресора: російської православної церкви в Україні, тобто УПЦ МП. Вважаю це ганьбою для України, для партії Громадянська позиція і оскільки цей керівник партії і далі думає очолювати ГП, вважаю для себе єдиноправильним кроком – покинути лави цієї політичної сили", – повідомив Канівець.

Зазначимо, Олег Канівець був членом Громадянської позиції 4 роки. В один час був заступником голови партії, очолював передвиборчий штаб кандидата в Президенти України від партії у травні 2014 року, а також передвиборчий штаб партії на виборах до ВРУ у жовтні 2014 року. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.