Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Правоохоронні органи

telekritika.ua

Середа, 18 липня 2012, 17:03

Кримінальної справи через побиття журналістки «Експресу» догналівцями не порушуватимуть – Рудяк

Кримінальної справи за фактом побиття журналістки газети «Експрес» Світлани Мартинець черницями із так званої секти Догнала не порушуватимуть, вважає керівник ГУ МВС України у Львівській області Олександр Рудяк. Про це він повідомив на брифінгу сьогодні, 18 липня.

За словами очільника львівської міліції, журналістці нанесені тілесні ушкодження легкого ступеня, що не спричинили серйозних розладів здоров’я.

«Я думаю, що в цьому випадку буде відмовлено в порушенні кримінальної справи і в порядку приватного обвинувачення за статтею 125 пані Світлана може звернутись до суду», - повідомив Рудяк. - Я зустрічався із Світланою, зустрічався з паном Ігорем і хотів би сказати наступне – якщо міліція заходить без санкції у приватне помешкання – то це є кримінальна кара за злочин. Якщо заходять представники ЗМІ – то це вважається нормальним. Треба якось толерантніше, спокійніше визначатись з цією ситуацією. Якщо хтось хоче отримати в когось коментар чи інтерв’ю – треба принаймні в господаря помешкання попросити дозволу, щоб зайти і якщо він відмовляється, цього робити не треба».

Нагадаємо, 13 липня у мас-медіа з’явилась інформація про побиття членами так званої секти Догнала журналістки львівської газети «Експрес» Світлани Мартинець. На жінку напали під час проведення нею журналістського розслідування щодо діяльності догналівців.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.